Skriv endnu bedre!

Forside Kontakt Om os Bestilling og priser Erhverv – Quick I & II Forfatter Kursus for ledige Mere …
Testimonials
Interview med Bente Clod

Frivilligt 6 ugers Online Grundkursus i skrivning for forsikrede ledige.

Har du en mellemlang eller videregående uddannelse og konstaterer du, at det bliver sværere og sværere at komme til samtale på en stilling, jo længere du har været ledig?
Har du brug for noget nyt, som kan bringe dig tættere på arbejdsmarkedet?
Så er Online Grundkurset en mulighed for dig. Gennem kurset lærer du at forbedre dine færdigheder som skribent. Du bliver i stand til at tilbyde arbejdsgivere at skrive nyhedsbreve til kunder og virksomhedens ansatte. Det er et aktiv for virksomheder at have en ansat, som gennem sin brug af sproget kan formidle tiltag og aktualiteter, som gør virksomheden attraktiv for samarbejdspartnere og kunder. I virksomhedens interne regi kan dine nyhedsbreve være med til at skabe en god stemning, som øger fællesskabet og effektiviserer resultatet på bundlinjen for arbejdsgiveren.
Online kurset kan også hjælpe dig til, at du skriver bevidste ansøgninger, hvor du er i kontrol af sproget. Du skal blive bevidst om, hvordan en modtager kan opfatte det du skriver. Gennem den feedback du får på kurset, får du bevidsthed om, hvordan sproget kan støtte dig i en ansøgning i stedet for at blokere dit ønske om at komme til en samtale.
Kurset kan også hjælpe dig til at blive forfatter. Gennem 9 lektioner får du en indføring i sprogets virkemidler og hvordan du kan formidle dit budskab bedst. Du bliver bevidst om skrivegenrer, din skrivestil og hvilke sider af dit skriveri du skal styrke.
Under dit frivillige kursusforløb skal du stadig søge stillinger, men du kan i kursusperioden skrive til arbejdsgivere, at du er midt i at forbedre dine skriftlige kompetencer til gavn for virksomheden. Det er altid bedre at skrive, at du er aktiv med at opøve din evner som formidler på skrift, en færdighed som kan anvendes indenfor alle brancher end at du er ledig i stilstand.
Pris: 3750,- kr.

Tid: Efter underskrevet kontrakt fremsendes Lektion 1 til eleven, og det aftales, hvilken ugedag, der er bedst egnet for begge parter til den ugentlige lektion.
Forløb: 9 lektioner, der hver indeholder en opgave, som fremsendes til respons. Sammen med responsen sendes næste uges lektion.
Der afsluttes med en vurdering fra skriveinstituttet af, hvor elevens styrke og svagheder ligger, så hun eller han har noget at arbejde videre med fremover.